۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۲
۳ هزار واحد از مسکن ملی اردبیل در نیمسال جاری واگذار می‌شود

۳ هزار واحد از مسکن ملی اردبیل در نیمسال جاری واگذار می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ۱۶ هزار واحد مسکن ملی در شهرک سلیمانی در مرکز استان در دست احداث است که سه هزار واحد آن طی نیمه نخست سال جاری مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گزارش بازار، محبوب حیدری روز سه شنبه اظهار کرد: برای تحویل به‌موقع این واحدها، تأمین زیرساخت‌های حیاتی شامل آب، برق و گاز از اولویت‌های اصلی ما است تا واحدها در زمان مقرر تحویل متقاضیان شود.

وی افزود: شهر اردبیل، کارگاه بزرگ عمرانی ساخت مسکن ملی است و اردبیل یکی از استان‌های پیشرو کشور در این طرح به شمار می‌رود و عملیات ساخت واحدهای مسکونی در ۷۸۲ بلوک طراحی شده و در ۲ شهرک شهید سلیمانی و شهید خراسانی شهر اردبیل در حال اجرا است.

حیدری اظهار کرد: در شهرک‌های سردار شهید قاسم سلیمانی و سردار شهید سیدجعفر خراسانی اردبیل ۱۸ هزار و ۶۰۴ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن با پیشرفت فیزیکی قابل توجهی در دست احداث و اجرا است و تلاش می‌شود در زمان مقرر تکمیل و بهره‌برداری شود.

وی ادامه داد: عملیات آماده‌سازی معابر اصلی و فرعی در شهرک‌های شهید قاسم سلیمانی به مساحت ۶۴۵ هکتار، شهید سیدجعفر خراسانی به مساحت ۸۲ هکتار و شهرک نفت اردبیل به مساحت ۲۵ هکتار در حال اجراست.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: در این استان تاکنون ۱۱۹ هزار و ۵۱ نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده اند که از این تعداد ۳۲ هزار نفر به‌ عنوان متقاضی حائز شرایط تایید نهایی شدند.

حیدری افزود: در میان تاییدشدگان نهایی ۲۵ هزار و ۹۱۶ متقاضی مربوط به شهر اردبیل و پنج هزار و ۶۷۵ متقاضی دیگر مربوط به سایر شهرهای استان است.

او اظهار کرد: با فراخوان اولیه اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل ۲۹ هزار و ۱۲۴ متقاضی با افتتاح حساب در بانک عامل معرفی شده، آورده اولیه ۴۰۰ میلیون‌ ریالی و بالاتر را واریز کردند.

کد خبر: ۴۰۵٬۵۱۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha