۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۱
تشدید نظارات بر بازار روغن خوراکی در البرز

تشدید نظارات بر بازار روغن خوراکی در البرز

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز با اشاره به نقش مهم این استان در تأمین روغن خوراکی کشور گفت که نظارت بر تولید این محصول در کارخانه‌های این استان به‌صورت مستمر در حال انجام است.

به گزارش بازار، غلامرضا صالحی روز سه شنبه در اظهار کرد: کارخانه‌های فعال در استان البرز علاوه بر تأمین نیاز بازار استان، بخشی از تولیدات خود را به سایر استان‌های کشور نیز ارسال می‌کنند و نقش البرز را در زنجیره تأمین این کالای اساسی پررنگ‌تر کرده است.

وی اضافه کرد: طرح نظارت بر واحدهای تولید روغن دراستان البرز با هدف بررسی روند تولید، نحوه توزیع و عرضه این محصول در بازار درحال انجام است تا از تأمین مناسب و پایدار روغن خوراکی اطمینان حاصل شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز تأکید کرد: تولید روغن در واحدهای صنعتی این استان با ظرفیت مناسب و به‌صورت پیوسته ادامه دارد و این روند به حفظ ثبات در بازار کمک می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر بازار گفت: دستگاه‌های نظارتی با رصد مستمر وضعیت تولید و توزیع تلاش می‌کنند از بروز هرگونه اختلال در عرضه کالاهای اساسی جلوگیری شود.

صالحی همچنین بر لزوم هماهنگی میان واحدهای تولیدی و شبکه توزیع تأکید کرد و افزود: همکاری مناسب میان بخش‌های مختلف می‌تواند روند تأمین و عرضه کالا در بازار را تسهیل کند.

وی خاطرنشان کرد: پایش وضعیت تولید و بازار این محصول همچنان ادامه خواهد داشت تا روغن خوراکی به‌موقع در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

وی یادآورشد که درجریان نظارت های میدانی ، طی هفته جاری نیز ۱۰ تن روغن خوراکی احتکار شده درشهرستان فردیس دراین استان کشف شده است.

کد خبر: ۴۰۵٬۴۹۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha