۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۵
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام می‌شود
وزیر خزانه‌داری آمریکا:

سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام می‌شود

وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که سفر رئیس‌جمهور این کشور به چین طبق برنامه از پیش تعیین‌شده، انجام خواهد شد.

به گزارش بازار، «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا شامگاه یکشنبه در گفت‌وگویی با رسانه خبری «فاکس نیوز» درباره سفر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به چین گفت: «تا جایی که من می‌دانم، او (ترامپ) قصد ندارد برای تغییر برنامه‌ سفر اقدامی انجام دهد.»

دونالد ترامپ روز جمعه در پاسخ به سوالی درباره سفر به پکن به خبرنگاران گفت: «این سفر فوق‌العاده خواهد بود. دیدار با چین و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین عالی خواهد بود. ما سفر به چین را در پیش داریم و فکر می‌کنم رویداد شگفت‌انگیزی خواهد بود.»

ترامپ در ابتدا قصد داشت اواخر ماه مارس به پکن سفر کند اما پس از آغاز تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، این سفر را به ۱۴ و ۱۵ مه (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه) موکول کرد.

کد خبر: ۴۰۵٬۲۲۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha