۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵
پایان فرآیند کارشناسی ۳۵۰ واحد تولیدی خسارت دیده از جنگ در قم
استاندار قم خبر داد

پایان فرآیند کارشناسی ۳۵۰ واحد تولیدی خسارت دیده از جنگ در قم

استاندار قم گفت: فرآیند کارشناسی خسارات ۳۵۰ واحد تولیدی استان به پایان رسیده و امیدواریم این واحدها هرچه سریع‌تر به مدار تولید برگردند.

به گزارش بازار، اکبر بهنام جو در حاشیه بازدید از سه واحد تولیدی آسیب دیده جنگ تحمیلی سوم در قم اظهار داشت: دستورالعمل‌های حمایتی دولت برای جبران خسارات به واحدهای صنعتی، هفته آینده توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ خواهد شد.

وی گفت: وزارت صمت و معاون اول رییس جمهور بر روی طرح کمک به واحدهای تولیدی خسارت دیده بر اثر جنگ رمضان مشغول فعالیت هستند که امیدواریم هفته آینده نحو ارائه تسهیلات به آن‌ها قطعی و ابلاغ شود.

وی اظهار داشت: وظیفه ذاتی ما مسوولان است که پیگیر کار خسارت دیدگان از جنگ باشیم، دنبال آن هم هستیم از روش‌های مختلف روند ارایه تسهیلات را دنبال کرده تامصوب و ابلاغ شود.

گفتنی است رژیم صهیونیستی و آمریکا روز شنبه ۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ در حالی حوالی ساعت ۹:۴۰ صبح حملات گسترده‌ای علیه مناطقی در مرکز تهران را آغاز کردند که دور چهارم مذاکرات ایران و ایالات متحده پس از جنگ ۱۲ روزه، در ژنو و به میزبانی سلطنت عمان در حال برگزاری بود. اما ایستادگی نظام و ملت و رشادت نیروهای نظامی کشورمان دشمن زبون را در تحقق اهداف شوم خود ناکام و زمین‌گیر کرد تا در نهایت مجبور به پذیرش آتش‌بس بر اساس شروط ایران شد اما بار دیگر بدعهدی خود را نشان داد و مذاکرات اسلام‌آباد را با تکرار خواسته‌های زیاده‌خواهانه به شکست کشاند.

کد خبر: ۴۰۴٬۷۶۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha