۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۴
تامین بیش از ۱۰۰ تن کالای اساسی در خرمشهر

تامین بیش از ۱۰۰ تن کالای اساسی در خرمشهر

مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: از ابتدای جنگ تحمیلی سوم تا کنون بیش از ۱۰۰ تُن کالای اساسی در خرمشهر تامین و توزیع شد.

به گزارش بازار، حسن دشتی‌نژاد چهارشنبه اظهار کرد: در این مدت و به‌منظور کنترل بازار و تامین نیازهای مردم، ۳۰ تُن برنج، ۵۰ تُن شکر، ۱۵ تُن مرغ منجمد و ۱۰ تُن گوشت قرمز در بین مصرف‌کنندگان خرمشهری با قیمت مصوب دولتی توزیع شده است.

وی با بیان اینکه این کالاها از طریق فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای و فروشگاه‌های منتخب زیرمجموعه در بین مردم توزیع شدند، افزود: با توجه به بالا بودن مصرف اقلام اساسی، در روزهای آینده نیز برنج و شکر در بازار خرمشهر توزیع خواهد شد تا مردم به این اقلام با قیمت دولتی دسترسی داشته باشند.

مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: به لحاظ تامین گوشت و مرغ کشتار روز و منجمد در خرمشهر، کمبودی احساس نمی‌شود و این اقلام نیز با نرخ مصوب در حال توزیع در سطح فروشگاه‌ها هستند.

دشتی‌نژاد بیان کرد: پنج گروه بازرسی شامل ۱۰ بازرس بر قیمت کالاهای عرضه‌شده در بازار خرمشهر نظارت می‌کنند. همچنین سامانه ۱۳۱ برای طرح شکایت مردمی در نظر گرفته شده و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه گران‌فروشی می‌توانند با تماس با این سامانه، شکایت خود را مطرح کنند.

وی ادامه داد: ۱۱۰ بازرسی از سطح بازار شهرستان خرمشهر در زمان جنگ تحمیلی سوم انجام شده که هفت پرونده با عنوان گران‌فروشی، کم‌فروشی، عرضه خارج از شبکه، تقلب و سایر تخلفات صنفی در شعبات تعزیرات حکومتی رسیدگی شده است.

کد خبر: ۴۰۴٬۶۲۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha