۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۶
محاصره هرمز شکست؛ پاکستان ۶ مسیر زمینی به سوی ایران باز کرد

محاصره هرمز شکست؛ پاکستان ۶ مسیر زمینی به سوی ایران باز کرد

پاکستان با راه‌اندازی ۶ مسیر زمینی به ایران، محاصره تجاری ناشی از تنش‌های هرمز را دور زد و مسیر جایگزین برای هزاران کانتینر گشود.

به گزارش بازار، به نقل از سایت ایندیا تودی محاصره دریایی دونالد ترامپ در تنگه هرمز، همراه با حمله و توقیف کشتی‌های مرتبط با بنادر ایران، جریان تجارت این کشور را به‌طور قابل‌توجهی مختل کرده و ایران را از دسترسی به تأمینات حیاتی و بازارهای جهانی محروم ساخته است. اکنون به نظر می‌رسد پاکستان با اقدامی راهبردی برای گشایش شش مسیر کلیدی زمینی، شکافی در این محاصره ایجاد کرده است.

اسلام‌آباد این مسیرها را عملیاتی کرده تا جابه‌جایی کالا به ایران را تسهیل کند و در شرایطی که بیش از ۳۰۰۰ کانتینرِ عازم ایران به‌دلیل تشدید تنش‌ها و محدودیت‌ها در خلیج فارس، به‌ویژه در بندر کراچی، متوقف شده‌اند، یک کریدور تجاری جایگزین ایجاد کند. این محموله‌ها اکنون از طریق مسیرهای زمینی هدایت می‌شوند.

کد خبر: ۴۰۴٬۵۷۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۵:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
      0 0
      کدوم محاصره!؟