۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۲
بازگشت ۲۰ واحد صنعتی و معدنی راکد بوشهر به چرخه تولید

بازگشت ۲۰ واحد صنعتی و معدنی راکد بوشهر به چرخه تولید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: درسال گذشته ۲۰ واحد صنعتی و معدنی راکد در این استان احیا و به چرخه تولید و فعالیت بازگشتند که زمینه اشتغال ۱۳۵ نفر فراهم شده‌ است.

به گزارش بازار، نصرالله کشاورز روز دوشنبه اظهار کرد: با توجه به نقش احیای واحدهای صنعتی راکد در توسعه اقتصادی بازگرداندن این واحدها به مدار تولید، علاوه‌ بر افزایش ظرفیت صنعتی بوشهر، موجب حفظ اشتغال موجود و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در مناطق مختلف این استان شده‌است.

وی افزود: واحدهای احیا شده در سال گذشته شامل ۶ واحد صنعتی راکد با اشتغال ۳۳ نفر و در بخش معدن ۱۴ مورد با اشتغال ۱۰۲ نفر است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر درباره صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی در سال گذشته در این استان اظهارکرد: در مجموع ۴۸ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار و ۴۶۳ میلیارد ریال و اشتغال ۹۹۳ نفر در این استان صادر شد.

کشاورز یادآورشد: اکنون طبق وضعیت موجود در استان بوشهر ۵۲۳ پروانه بهره‌برداری صنعتی صادر شده که برای این واحدها سرمایه‌گذاری ۶۹ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال همراه با ظرفیت اشتغال‌زایی ۱۶ هزار و ۹۱۹ نفر ایجاد شده‌است.

وی بیان کرد: همچنین در سال گذشته ۶ پروانه بهره‌برداری معدنی با سرمایه‌گذاری ۲۷۸ میلیارد ریال و زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۶ نفر صادر شد.

کشاورز تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و حمایت از سرمایه‌گذاران، پیش‌بینی می‌شود با بهبود شرایط موجود و تسهیل در واردات و صادرات، روند صدور پروانه‌های صنعتی و معدنی در سال جاری نیز شتاب بیشتری بگیرد و زمینه برای توسعه پایدار بخش تولید در بوشهر فراهم شود.

کد خبر: ۴۰۴٬۲۰۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha