۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۱
کشف ۸۰ دستگاه استخراج رمز ارز در مشهد

کشف ۸۰ دستگاه استخراج رمز ارز در مشهد

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از کشف ۸۰ دستگاه استخراج رمز ارز از یک مجتمع تجاری در مشهد خبر داد.

به گزارش بازار، بخش علی بیاتی قله‌زو اظهار کرد: به دنبال رسیدگی به اخبار دریافتی از شهروندان و در قالب گشت مشترک کارشناسان بازرسی و نظارت اداره کل صمت به همراه نمایندگان نیروی انتظامی و حراست توزیع برق مشهد در بازرسی از انبار یک مجتمع تجاری در مجموع تعداد ۸۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) شناسایی و کشف شد.

وی ادامه داد: ارزش تقریبی ۸۰ دستگاه ماینر ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است و دستگاه‌های کشف شده به اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان منتقل و پرونده تخلف برای مالک آن تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی ارسال شد.

بیاتی تأکید کرد: با توجه به ناترازی انرژی در کشور و ایام اوج مصرف برق و به منظور حفظ پایداری شبکه سراسری برق، موضوع تشدید مبارزه با قاچاق دستگاه‌های استخراج رمزارز (ماینر) در دستور کار معاونت بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره‌کل صمت خراسان رضوی قرار گرفته است و بر ضرورت کنترل و رصد مراکز و دستگاه‌های استخراج رمزارز، اجرای ضوابط اختصاصی تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را برای این گروه کالایی در سراسر استان مورد تأکید شده است.

کد خبر: ۴۰۳٬۹۲۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha