۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹
ایزدی: تا ۱۱ اردیبهشت مذاکره نکنید

ایزدی: تا ۱۱ اردیبهشت مذاکره نکنید

کارشناس مسائل سیاسی گفت: مهلت ۶۰ روزه اختیارات جنگی رئیس‌جمهور آمریکا در ۱۱ اردیبهشت تمام می‌شود و ادامه جنگ فقط در صورت تصویب کنگره (سنا و مجلس نمایندگان) ممکن است.

به گزارش بازار، فواد ایزدی، استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و کارشناس مسائل سیاسی گفت: مهلت ۶۰ روزه اختیارات جنگی رئیس‌جمهور آمریکا در ۱۱ اردیبهشت تمام می‌شود و ادامه جنگ فقط در صورت تصویب کنگره (سنا و مجلس نمایندگان) ممکن است.

وی افزود: در رأی‌گیری‌های قبلی، با حمایت جمهوری‌خواهان ادامه جنگ تصویب شده بود، اما اکنون چند سناتور و نماینده جمهوری‌خواه اعلام کرده‌اند ممکن است در رأی‌گیری جدید مخالفت کنند.

ایزدی گفت: بنابراین احتمال رد شدن مجوز ادامه جنگ جدی شده و این موضوع می‌تواند هم ادامه جنگ و هم درخواست بودجه اضافی ۲۰۰ میلیارد دلاری ترامپ را با مشکل مواجه کند.

وی افزود: با توجه به اینکه یکی از شرایط فعال بودن قانون اختیارات جنگ "در معرض خطر بودن" سربازان آمریکایی است، نباید در وضعیت در خطر بودن سربازان آمریکایی شبهه‌ای ایجاد شود.

کد خبر: ۴۰۳٬۸۰۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha