۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۱
پیش‌بینی برداشت ۳۲ هزار تن گندم در مرند

پیش‌بینی برداشت ۳۲ هزار تن گندم در مرند

مدیر جهاد کشاورزی مرند از پیش‌بینی تولید ۳۲ هزار تن گندم در سال زراعی جاری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش بازار، اسماعیل الهیاری در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برداشت و خرید تضمینی گندم مرند، اظهار داشت: در سال زراعی جاری از مجموع ۱۹ هزار هکتار اراضی زیر کشت محصولات زراعی شهرستان، ۱۱ هزار و ۲۰۰ هکتار به محصول گندم اختصاص یافته است که حدود ۴ هزار هکتار آن در قالب طرح پایداری تولید در دیمزارها مدیریت می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت اجرای این طرح افزود: توسعه کشت در دیمزارها با استفاده از ارقام مقاوم و روش‌های نوین خاک‌ورزی، نقش بسزایی در ارتقای بهره‌وری، حفظ رطوبت خاک و افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش‌های محیطی داشته است که در نهایت به تثبیت درآمد کشاورزان دیم‌کار و تحقق پیش‌بینی تولید ۳۲ هزار تن گندم در شهرستان منجر خواهد شد.

وی با اشاره به شرایط مساعد جوی و تأمین و توزیع ۴ هزار ۵۰۰ تن انواع کودهای پایه و سرک ، وضعیت مزارع گندم شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و از کشاورزان خواست پایش مستمر مزارع و مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز را با رعایت دقیق توصیه‌های فنی کارشناسان مروج در دستور کار قرار دهند تا از افت کمی و کیفی محصول در مراحل پایانی رشد جلوگیری شود.

معاون برنامه‌ریزی فرمانداری مرند نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت گندم به‌عنوان یک محصول راهبردی، تصریح کرد: حمایت از گندم‌کاران و تسهیل روند تحویل محصول از اولویت‌های اصلی است و تمامی دستگاه‌های مرتبط موظف به رفع موانع احتمالی هستند.

«مسعود شکرانی» افزود: هماهنگی میان جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، غله و بخش حمل‌ونقل ضروری است تا مراحل برداشت، تحویل، توزین، نمونه‌برداری و پرداخت مطالبات بدون اتلاف وقت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

کد خبر: ۴۰۳٬۵۲۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha