به گزارش بازار، بهمن طیبی روز چهارشنبه ، عملکرد درخشان شرکتهای دانشبنیان استان را در سال گذشته تشریح کرد و افزود: فروش این شرکتها در سال قبل به حدود پنج هزار میلیارد تومان رسید که نشاندهنده رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال قبل است.
وی با تاکید بر دستاورد مهم این شرکتها در بازارهای جهانی، خاطرنشان کرد: صادرات شرکتهای فناور گلستان از مرز هزار و ۲۹۸ میلیارد تومان عبور کرده که حاکی از جهش قابل توجه ۳۷۸ درصدی در این حوزه است.
طیبی با اشاره به اقدامات حمایتی پارک علم و فناوری در سال گذشته، بیان کرد: در راستای تقویت پشتیبانیهای مالی و رفع موانع تولید، پارک توانست با بسیج منابع گوناگون، بیش از هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات را به شرکتهای فناور و دانشبنیان استان تزریق کند که این سرمایهگذاری هدفمند، تاثیر بهسزایی در ارتقای سطح تولید، افزایش ظرفیت فروش و گسترش حضور این شرکتها در بازارهای صادراتی داشته است.





نظر شما