۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۲
کشف ۱۰۲ تن مواد پلیمری احتکارشده در شهریار

کشف ۱۰۲ تن مواد پلیمری احتکارشده در شهریار

دادستان شهریار از کشف و ضبط بیش از ۱۰۲ تن مواد اولیه پلیمری خارج از شبکه توزیع خبر داد و بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با اخلالگران در تأمین مواد اولیه تولید تأکید کرد.

به گزارش بازار، مهدی محمدی روز سه‌شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی اقدامات نظارتی و با ورود به‌موقع دادستانی، بیش از ۱۰۲ تن مواد پلیمری شامل پلی‌پروپیلن، پلی‌استایرن، پلی‌اتیلن و ABS که خارج از شبکه توزیع قانونی نگهداری می‌شد، کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به کاربرد گسترده این مواد در صنایع مختلف افزود: این مواد اولیه نقش اساسی در تولید انواع محصولات و قطعات پلاستیکی دارند و در حوزه‌هایی نظیر خودروسازی، نساجی، بسته‌بندی و تولید لوازم پلاستیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند، از این‌رو هرگونه اختلال در تأمین آن‌ها می‌تواند روند تولید را با مشکل مواجه کند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار تأکید کرد: دستگاه قضایی با هرگونه احتکار و اخلال در تأمین مواد اولیه تولید، به‌ویژه در شرایط حساس اقتصادی، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

محمدی با تأکید بر ضرورت صیانت از چرخه تولید و حمایت از واحدهای صنعتی تصریح کرد: مقابله با احتکار و جلوگیری از اخلال در بازار مواد اولیه، از مهم‌ترین اولویت‌های دستگاه‌های نظارتی و اجرایی است.

محمدی خاطرنشان کرد: این اقدام در چارچوب مصوبات جلسات کنترل و ساماندهی بازار شهرستان شهریار و در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید انجام شده است و نظارت‌ها در این حوزه با جدیت ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۴۰۳٬۲۰۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha