به گزارش بازار، مراد یگانه روز سهشنبه در نشست هماهنگی برداشت محصولهای پاییزه با اشاره به وجود ۸۰ هزار هکتار سطح زیر کشت محصول گندم در دهلران پیشبینی کرد که از این مقدار ۲۳۰ هزار تن گندم برداشت و ۱۹۰ هزار تن آن به سیلوهای ذخیره تحویل شود.
وی شمار سیلوهای ذخیره گندم این شهرستان را هفت مورد عنوان کرد و افزود که این سیلوها در مجموع ظرفیت ذخیره ۲۲۷ هزار تن محصول دارند.
فرماندار ویژه دهلران با اشاره به ۱۶ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی شهرستان، خواستار همکاری همه دستگاههای اجرایی به ویژه جهاد کشاورزی در استقرار کمباینها و تامین سوخت مورد نیاز دیگر ماشینآلات کشاورزی در کار برداشت محصول شد.
یگانه بر اهمیت پایش روند برداشت و جلوگیری از خروج غیرقانونی گندم از شهرستان تاکید کرد و از نیروی انتظامی خواست با دقت در این زمینه نظارت داشته باشد.





نظر شما