۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۵
۵۰ میلیارد تومان ودیعه مسکن به ۸۴ خانوار آسیب‌دیده از جنگ در لرستان پرداخت شد

۵۰ میلیارد تومان ودیعه مسکن به ۸۴ خانوار آسیب‌دیده از جنگ در لرستان پرداخت شد

معاون استاندار لرستان گفت: ۸۴ نفر از مالکان واحدهای مسکونی تخریب شده از حملات اخیر محور آمریکایی صهیونی در استان ۵۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به عنوان ودیعه مسکن دریافت کرده‌اند.

به گزارش بازار، مهدی مجیدی با اشاره به پرداخت ودیعه مسکن به شهروندان آسیب‌دیده از جنگ تا تاریخ ۳۱ فروردین ماه اظهار کرد: این کمک‌ها در شهرهای مختلف استان توزیع شده است به نحوی که در خرم‌آباد ۱۴ مورد، بروجرد ۲۶، دورود ۲۱، الشتر ۱۷، پلدختر و نورآباد نیز هر کدام چهار مورد پرداختی داشته است.

وی همچنین به پرداخت خسارت‌های جزئی و تعویض شیشه اشاره کرد و گفت: در این بخش برای یک هزار و ۷۲۰ واحد مسکونی، مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

مجیدی تاکید کرد: فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها و پرداخت کمک‌ها با اولویت جبران هرچه سریع‌تر خسارت‌های وارده به هموطنان آسیب‌دیده از جنگ در استان ادامه دارد.

کد خبر: ۴۰۳٬۱۹۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha