به گزارش بازار، طهماسب نجفی، در بازدید از عملیات بازسازی دو پل تخریبشده در حملات دشمن آمریکایی - صهیونیستی شامل «پل تقاطع شاهینی گراوند» در محور کرمانشاه - سراب نیلوفر و «پل تخریبی شهر روانسر» با اشاره به دستورات استاندار کرمانشاه برای تسریع در اجرای عملیات بازسازی پل های تخریب شده گفت: در پی اصابت مستقیم موشکها به پل تقاطع گراوند - شاهینی و مسدود شدن کامل هر دو باند این محور پرترافیک، بلافاصله کنارگذرهای موقت در دو طرف احداث و تردد برقرار شد.
وی افزود: در مرحله بعد، با انتخاب پیمانکار، عملیات آواربرداری، خاکبرداری، پیکنی، بتنریزی فونداسیون و اجرای هر دو کوله پل انجام شده و هماکنون این پروژه با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.
نجفی با اشاره به اهمیت این مسیر گفت: محور کرمانشاه - سراب نیلوفر از شریانهای پرتردد استان است و با برنامهریزیهای صورتگرفته، عملیات اجرایی بازسازی کامل این پل تا نیمه اردیبهشت به پایان میرسد.
وی افزود: ارزش قرارداد بازسازی این پل ۳۷ میلیارد تومان است و به محض اتمام، بهرهبرداری میشود.
معاون استاندار کرمانشاه همچنین در خصوص پل تخریب شده در شهر روانسر، گفت: پل تخریبشده داخل این شهر توسط پیمانکار در مرحله تخریب عرشه و حمل آوار است که نشان از سرعت عمل در روند بازسازی دارد.





نظر شما