۳۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۱
پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد

پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد

پاپ لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان بار دیگر خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد.

به گزارش بازار به نقل از تارنمای واتیکان نیوز، پاپ لئو امروز (یکشنبه) در جریان دومین روز سفر به آنگولا درخواست خود را برای پیگیری مسیر گفت‌وگو در اوکراین و همچنین در خاورمیانه تجدید کرد.

رهبر کاتولیک های جهان در یک سخنرانی در منطقه کیلامبا در شهر لواندا، پایتخت آنگولا تشدید جنگ در اوکراین را محکوم کرد و خواستار «سکوت سلاح‌ها» شد.

وی در این سخنرانی پس از مراسم عشای ربانی، که تقریبا ۱۰۰ هزار نفر در آن شرکت کردند، آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان را «دلیلی برای امید» توصیف کرد.

وی درخواست کرد: من کسانی را که در جست‌وجوی راه‌حل دیپلماتیک هستند تشویق می‌کنم که مسیر صلح را ادامه دهند تا پایان خصومت‌ها در سراسر خاورمیانه پایدار شود.

آتش‌بس ۱۰ روزه بین رژیم صهیونیستی و لبنان از روز پنجشنبه گذشته به اجرا درآمد. حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، طبق اعلام وزارت بهداشت این کشور تقریبا ۲ هزار شهید، هزاران زخمی و ده‌ها هزار آواره برجای گذاشته است.

کد خبر: ۴۰۲٬۸۶۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha