۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۷
نوسان قیمت در بازار خودرو پس از پایان تعطیلات

نوسان قیمت در بازار خودرو پس از پایان تعطیلات

با آغاز هفته کاری جدید، قیمت‌ها در بازار خودرو تکان خورده است و شاهد نوسان قیمتی در این بازار هستیم.

به گزارش بازار، سالهاست در ‌فروردین‌ماه به اصطلاح در خواب است. چرا که هنوز فروشندگان و خریدارانی که از تعطیلات بازگشته‌اند تصمیم نگرفته‌اند تا به این بازار رونقی بدهند و در انتظار می‌مانند تا بازارهای مالی بعد از تعطیلات به ثبات نسبی برسند.

اما بازار خودرو علاوه بر موضوعی که در بالا عنوان شد. متأثر از شرایط جنگ تحمیلی بر کشور هم هست. رکودی که پیش از سال در بازار خودرو وجود داشت حالا بیشتر خودش را نشان می‌دهد.

اما نکته دیگری هم وجود دارد که باید به آن اشاره کرد؛ با آغاز هفته کاری جدید، قیمت‌ها در بازار خودرو تکان خورده است و شاهد نوسان قیمتی در این بازار هستیم.

خودروهای داخلی

سورن پلاس دوگانه‌سوز، یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان روز یکشنبه قیمت خورد در حالی که این خودرو روز گذشته(شنبه) ۲۰ میلیون تومان گران‌تر بود.

اطلس s در دسته خودروهایی قرار گرفت که کاهش قیمتی هفت میلیون تومانی را تجربه کرد و با قیمت ۷۸۱ میلیون تومان در بازار مورد معامله قرار گرفت.

خودروهای مونتاژی

دیگنیتی پرستیژ، روز یکشنبه ۴ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد در حالی که این خودرو روز شنبه، ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. کاهش ۵۰ میلیون تومانی قیمت این خودرو ظرف یک روز!
فیدلیتی پرستیژ تیپ ۲ هفت نفره، ۵ میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان روز شنبه قیمت خورد ولی روز یکشنبه ۵میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان معامله شد که کاهش ۵۰ میلیون تومانی داشت.

خودروهای وارداتی

اشکودا کاروک ۱.۴ لیتر توربو مدل ۲۰۲۵، ۲۳ فروردین ۴میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. این خودرو در مدل ۲۰۲۴، ۴ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان است یعنی ۴۰۰ میلیون ارزانتر برای یک مدل پایین‌تر.

کد خبر: ۴۰۱٬۹۱۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha