۲۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۸
ایان عملیات بازسازی پل مختار| کمربندی یاسوج به مدار خدمت بازگشت

ایان عملیات بازسازی پل مختار| کمربندی یاسوج به مدار خدمت بازگشت

عملیات بازسازی پل مختار یاسوج که دو هفته پیش در اثر سیلاب تخریب شده بود، به پایان رسیده و کمربندی یاسوج به مدار خدمت بازگشت.

به گزارش بازار، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد شنبه ۲۲ فروردین در آیین بازگشایی مسیر مسدود شده جاده کمربندی یاسوج و پل مختار گفت: نهم فروردین امسال بارش ۱۶۰ میلیمتری باران طی ۱۶ ساعت و حجم سیلاب باعث شد بخشی از پل مختار تخریب شود که بلافاصله عملیات اجرایی بازسازی آن آغاز شد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در کمتر از دو هفته و با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار عملیات ترمیم پل مختار انجام گرفته است، ادامه داد: پروژه دیگری را با تمرکز بر ساماندهی رودخانه بشار برای این منطقه تعریف کرده‌ایم که در برنامه‌های طولانی مدت قرار گرفته و شامل پروژه‌های گردشگری و رفاهی هم می‌شود.

کد خبر: ۴۰۱٬۷۴۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha