۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۶
تعویض پلاک از درِ خانه؛ سومین مرکز سیار پلیس راه‌اندازی شد

تعویض پلاک از درِ خانه؛ سومین مرکز سیار پلیس راه‌اندازی شد

در روزهای جنگ رمضان در برخی از شهرهای حساس که امکان مراجعه حضوری به مراکز شماره‌گذاری وجود نداشت مراکز تعویض پلاک سیار به صورت ناوگان خودرویی راه‌اندازی شد.

به گزارش بازار، سردار محمدقاسم ناظر، مدیرعامل بنیاد تعاون فراجا، ناظر از راه‌اندازی سومین مرکز تعویض پلاک «سیار» پلیس و اعزام به کلانشهرها خبر می‌دهد و می‌گوید که این فرآیند با هدف ارائه خدمات تعویض پلاک به مردم از در منازل، کاهش زمان خدمات دهی و تسهیل و تسریع، انجام می‌شود.

در جنگ رمضان برای چند استان از جمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان،کرمانشاه و خوزستان، واحدهای سیار تعویض پلاک فعال شد تا شهروندان بتوانند بدون هیچ‌گونه اختلال و توقف، خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

با افزوده شدن سومین مرکز تعویض پلاک «سیار» ظرفیت شماره گذاری خودروها و خدمات دهی افزایش و ارتقا می‌یابد. تمامی مراحل کارشناسی و کنترل فنی خودرو، بررسی اسناد مالکین و ثبت نهایی در سامانه شماره گذاری پلیس به صورت کامل انجام می شود.

سردار ناظر می‌گوید که از ابتدای جنگ رمضان یعنی از ۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۴ تاکنون به ۱۷۳ هزار خودرو و ۱۶هزار موتورسیکلت خدمات تعویض پلاک موسسه راهگشای بنیاد تعاون فراجا ارائه شده است.

کد خبر: ۴۰۱٬۶۶۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha