۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲
تزریق ۱۴.۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به اقتصاد چهارمحال و بختیاری

تزریق ۱۴.۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به اقتصاد چهارمحال و بختیاری

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری از ابلاغ ۱۴.۸ هزار میلیارد تومان(همت) تسهیلات در قالب سرمایه در گردش، اوراق و سرمایه ثابت برای حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی استان خبر داد.

به گزارش بازار، از مهمترین رهاوردهای سفر ۲ روزه رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری در دی ماه سال ۱۴۰۴ علاوه بر اعتبارات تملک‌دارایی و سرمایه‌ای، ۱۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان (۱۴.۸ همت) تسهیلات بانکی برای حمایت از طرح‌های اقتصادی و توسعه‌ای استان پیش‌بینی شده که از طریق ۱۸ بانک دولتی در قالب تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت به طرح‌های اقتصادی و تولیدی پرداخت می‌شود.

ملک‌محمد قربان‌پور روز شنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه بخش قابل توجهی از این تسهیلات به حوزه‌های کشاورزی، صنعت، گردشگری، خدمات، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و نیروگاه‌های خورشیدی اختصاص می‌یابد افزود: سهم قابل توجهی از این منابع به بانک‌ها ابلاغ شده و فرآیند تشکیل پرونده برای متقاضیان در حال انجام است.

وی ادامه داد: با بهبود شرایط، روند تکمیل پرونده‌ها و پرداخت تسهیلات سرعت می‌گیرد و این منابع به‌تدریج تامین می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده این تسهیلات تا پایان سال ۱۴۰۶ و در یک بازه زمانی ۲ ساله جذب می‌شود که تاکنون حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد آن ابلاغ شده و پیگیری برای تخصیص مابقی نیز در دستور کار قرار دارد.

قربان‌پور تاکید کرد: این تسهیلات به طرح‌هایی اختصاص می‌یابد که بیش از ۵۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند تا با تزریق منابع مالی، طرح‌های نیمه‌تمام هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند.

وی افزود: بخشی از این اعتبارات نیز برای تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اختصاص یافته تا مشکل کمبود نقدینگی در این واحدها برطرف شود و زمینه افزایش تولید فراهم آید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تکلیفی بودن این تسهیلات گفت: بانک‌ها موظف به پرداخت این منابع هستند و طرح‌های مشمول نیز از پیش شناسایی شده‌اند.

به گفته قربانپور، در مجموع حدود ۴۸۹ طرح برای دریافت این تسهیلات در نظر گرفته شده که از نظر تعداد، بیشترین سهم مربوط به بخش کشاورزی و از نظر حجم اعتبارات، بیشترین میزان به بخش صنعت اختصاص دارد.

کد خبر: ۴۰۱٬۵۵۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha