۲۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۲
جلسه محرمانه مقامات آمریکا با بانک‌ها از ترس هک شدن

جلسه محرمانه مقامات آمریکا با بانک‌ها از ترس هک شدن

وزیر خزانه‌داری آمریکا و رئیس فدرال رزرو، مدیران وال‌استریت را محرمانه و فوری به دلیل ریسک حملات سایبری یک مدل هوش مصنوعی فراخواندند.

به گزارش بازار، بلومبرگ گزارش داده است، اسکات بسنت و جروم پاول، مقامات ارشد مالی آمریکا، به دلیل وجود نگرانی‌هایی در مورد یک مدل جدید هوش مصنوعی از شرکت آنتروپیک که می‌تواند ریسک حملات سایبری را به‌طور قابل توجهی افزایش دهد، به‌طور محرمانه مدیران عامل وال‌استریت را فراخواندند.

گفته می‌شود، این مدل که «مایتوس» نام دارد، قادر به شناسایی و بهره‌برداری از نقاط ضعف در سیستم‌های بزرگ است و این نگرانی را ایجاد کرده که ممکن است برای هک پیشرفته‌تر مورد استفاده قرار گیرد.

مقامات مالی آمریکا می‌خواهند مطمئن شوند که بانک‌ها از این تهدید آگاه هستند و دارند دفاع خود را تقویت می‌کنند.

در حال حاضر، تا زمانی که اقدامات امنیتی در حال انجام است، دسترسی به این مدل به گروه کوچکی از شرکت‌ها محدود شده است.

کد خبر: ۴۰۱٬۴۳۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha