به گزارش بازار، عبدالرضا دادبود روز پنجشنبه در بازدید از چند طرح نیمه تمام در بابل اظهار کرد: در شرایط کنونی و برای سال جاری تکمیل طرح های نیمه تمام یکی از راهبردهای اساسی در استان مازندران محسوب می شود.
معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به فعال بودن یک هزار و ۲۰۰ طرح عمرانی در استان گفت: بخش مهمی از این طرحها امسال و اوایل سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی گفت: با توجه به هماهنگی های صورت گرفته طرح های اولویت دار زیر ساختی مازندران فرایند تکمیل و افتتاح آن زودتر انجام می شود.
معاون عمرانی استانداری مازندران گفت: همزمان با دولت چهاردهم یک هزار و ۵۰۰ طرح در این استان به بهرهبرداری رسیده و اکنون مدیریت و تکمیل یک هزار و ۲۰۰ طرح فعال در دستور کار قرار دارد.
دادبود با اشاره به اولویت تکمیل طرحها در زمانبندی مشخص اظهار کرد: بخشی از این طرحها در هفته دولت امسال و بخش دیگر در دهه مبارک فجر به بهرهبرداری خواهد رسید.
معاون عمرانی استاندار مازندران در خصوص طرح های مدیریت پسماند استان اظهار کرد: فاز تکمیلی زبالهسوز ساری که به تولید برق منجر خواهد شد برای سال جاری در دستور کار قرار دارد و تلاش میکنیم این پروژه در زمان مقرر به نتیجه برسد.





نظر شما