۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۹
مکرون: فرانسه زیر سلطه آمریکا نخواهد رفت

مکرون: فرانسه زیر سلطه آمریکا نخواهد رفت

رئیس جمهور فرانسه در اظهاراتی با انتقاد از دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم زیر سلطه آمریکا باشیم.

به گزارش بازار به نقل از خبرگزاری ریانووستی، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که برای دیدار و رایزنی با لی جائه میونگ رئیس جمهور کره جنوبی درباره موضوعات مرتبط با فناوری و امنیت به سئول سفر کرده است، در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: هدف ما این نیست که تحت سلطه یکی از دو قدرت برتر جهان باشیم.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم به کشوری مثل چین وابسته باشیم و یا بیش از حد در معرض اقدام‌های غیرقابل پیش‌بینی ایالات متحده قرار بگیریم.

مکرون در ادامه با بیان اینکه اروپا با کشورهایی همچون ژاپن و کره جنوبی در مورد حقوق بین‌الملل، دموکراسی، تغییرات اقلیمی و سلامت جهانی منافع مشترکی دارد، خاطرنشان کرد: استرالیا، برزیل، کانادا و هند نیز دیدگاه‌های مشابهی دارند و بنابراین می‌توانند اتحادی برای همکاری در زمینه انرژی، هوش مصنوعی، انرژی هسته‌ای، دفاع و امنیت تشکیل دهند.

کد خبر: ۴۰۰٬۳۶۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha