۱۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۳
تغییر ادبیات قطعنامه بحرین درباره تنگه هرمز

تغییر ادبیات قطعنامه بحرین درباره تنگه هرمز

مخالفت روسیه، چین و فرانسه با قطعنامه پیشنهادی بحرین درباره تنگه هرمز، موجب اصلاح ادبیات آن به نفع ایران شد.

به گزارش بازار، خبرگزاری فرانسه در گزارشی از اصلاح قطعنامه پیشنهادی بحرین برای دخالت در امور تنگه هرمز خبر داد و نوشت: این قطعنامه بر همکاری بین کشورهای مشارکت کننده برای جلوگیری از انسداد این آبراه برای حداقل یک دوره ۶ ماهه تاکید دارد.

این رسانه غربی با اشاره به مخالفت چین، روسیه و فرانسه با نسخه اولیه این قطعنامه، اعلام کرد که هدف از اصلاحات انجام شده جلب نظر این کشورها است.

براساس این گزارش، متن اصلاح شده قطعنامه پیشنهادی بحرین، به صورت مستقیم استفاده از اقدام نظامی در چارچوب فصل هفت شورای امنیت سازمان ملل را توصیه نمی کند.

بحرین به نمایندگی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (به جز عمان) و نیز کشور اردن، پیش نویس قطعنامه ای را درباره تنگه هرمز در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران ارائه کرده است.

کشورهای روسیه، چین و فرانسه با متن پیش نویس قطعنامه پیشنهادی بحرین و بکارگیری هرگونه توسل به زور درباره تنگه هرمز مخالف هستند. این سه کشور با هر گونه متنی در قطعنامه پیشنهادی که مجوز توسط به زور را درباره این آبراه حیاتی جهان بدهد، مخالف هستند.

هر قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت سازمان ملل نیاز به ۹ رای موافق بدون وتوی ۵ عضو دائم این شورا دارد.

شورای امنیت سازمان ملل دارای ۵ عضو دائم (آمریکا، انگلیس، روسیه، چین و فرانسه) و ۱۰ عضو غیر دائم است که برای تصویب هر قطعنامه ۵ عضو دائم نباید به آن رای منفی بدهند.

کد خبر: ۴۰۰٬۳۲۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha