۱۷ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد

دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد

زاهدان- دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان در مراسمی با حضور مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس جهاد دانشگاهی این استان راه‌اندازی شد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، مهرداد جهاندیده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در این مراسم اظهار داشت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه مرحله انجام می‌شود که مرحله نخست آن بررسی و شناسایی مزیت‌ ها و توانمندی‌ های مناطق، مرحله دوم توانمندسازی و آموزش متقاضیان و مرحله سوم وصل کردن شاغلان خانگی به بازارهاست.

وی افزود: با اجرای این طرح، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدنبال آن است تا با توجه به ضرورت توجه بیش از پیش به مشاغل خانگی در دوران کرونا و به منظور کمک و رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور گسترش یابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: ثبت نام متقاضیان طرح توسعه ملی مشاغل خانگی از ۶ شهریور از طریق سامانه inhb.ir آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد.

وی گفت: افراد متقاضی در طرح ملی مشاغل خانگی ابتدا باید خود دارای مهارت باشند زیرا در این طرح موضوعی مبنی بر آموزش وجود ندارد، همچنین در این طرح قرار بر ارائه مجوز یا تسهیلات نیست بلکه طرح توسعه مشاغل خانگی به دنبال تبدیل افراد به پیشران و افزایش درآمدزایی برای خانوارهاست.

جهاندیده اظهار داشت: چنانچه صاحبان مشاغل خانگی به دنبال دریافت مجوز و تسهیلات هستند باید به سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و زیرسامانه مشاغل خانگی مراجعه و اطلاعات خود را وارد کنند.

وی گفت: مهمترین ویژگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، توجه به بازار یا همان تولید مبتنی بر بازار و توانمندسازی متقاضیان و کاهش وابستگی به وام است.

وی افزود: توجه به تجارت الکترونیک و فروش الکترونیکی محصولات، بازنگری در رشته‌های قبلی مشاغل خانگی، توجه به رشته‌های نوین نظیر برنامه‌نویسی، تولید محتوا، مترجمی، ویراستاری، مشاوره، تولید انیمیشن و همچنین توجه به نقش و جایگاه نهادهای توسعه‌ای نظیر جهاد دانشگاهی در پیاده‌سازی برنامه‌ها و سیاست‌های قانون‌گذار از دیگر ویژگی‌های شاخص در اجرای این طرح است.

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان هم در این مراسم اظهار داشت: قرار است جهاد دانشگاهی مسوولیت پیاده‌سازی و اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را با کارفرمایی وزارت تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی اجرا کند.

منصور تاجری افزود: این طرح در سه فاز شناسایی مزیت‌ها، توانمندسازی و اتصال به بازار انجام می‌شود که وظیفه مطالعات فاز اول طرح (شامل نیازسنجی، مزیت‌سنجی و ظرفیت‌سنجی مشاغل خانگی) به جهاد دانشگاهی محول شد در عین حال این نهاد پس از ثبت نام متقاضیان، مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهد.

کد خبر: ۴۰٬۰۳۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha