۱۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۲
واردات دارو به کشور شبانه‌روزی انجام می‌شود

واردات دارو به کشور شبانه‌روزی انجام می‌شود

براساس اعلام گمرک با تمهیدات لازم و تسهیلات ارائه شده، دارو و تجهیزات پزشکی به طور شبانه‌روزی از گمرکات اجرایی کشور ترخیص می‌شود.

به گزارش بازار، در اطلاعیه گمرک آمده است که با مساعدت و تلاش کارکنان گمرک، محموله‌های مختلف دارویی در حال ترخیص از گمرک است و گمرک ایران با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر سازمان‌های مرتبط جهت تسریع در امر تشریفات گمرکی و واردات کالاهای مورد نیاز مردم، تسهیلات ویژه‌ای برای ترخیص محموله‌های دارویی و تجهیزات پزشکی در نظر گرفته است که با همدلی و همراهی قابل توجهی توسط صاحبان کالا در حال انجام است.

بر این اساس از ۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ تا ۱۰ فروردین سال‌جاری به میزان ۲۲۰ میلیون دلار دارو و تجهیزات پزشکی و مواد اولیه دارویی از گمرک ترخیص قطعی و وارد کشور شده است و این روند همچنان ادامه دارد.

کد خبر: ۴۰۰٬۱۳۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha