۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۴
گزارش‌ها از آسیب‌دیدگی ۱۰۱۰ واحد مسکونی و تجاری در کرج و اجرای اقدامات اولیه اسکان اضطراری

گزارش‌ها از آسیب‌دیدگی ۱۰۱۰ واحد مسکونی و تجاری در کرج و اجرای اقدامات اولیه اسکان اضطراری

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج گفت: تاکنون یک‌هزار و ده واحد مسکونی و تجاری در شهر کرج در پی حملات هوایی دچار آسیب‌ شده اند.

به گزارش بازار، علیرضا رحیمی محمودآبادی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج ضمن تسلیت و تعزیت شهادت قائد امت اسلامی حضرت آیت الله اعظمی سید علی حسینی خامنه ای رضوان الله تعالی علیه و همچنین فرماندهان ارشد نظام مقدس جمهوری اسلامی و جمع کثیری از شهروندان ملت بزرگ مقاوم و سر افراز ایران اسلامی در پی تجاوز آشکار و حملات جنایت بار ایالات متحده آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی بیان داشت: این ضایعه عظیم و فقدان جبران‌ناپذیر، نه‌تنها ملت ایران، بلکه جهان اسلام و همه آزادی‌خواهان جهان را در سوگی سترگ فرو برد و امت اسلامی را از رهبری حکیم، بصیر و بی ‌نظیر محروم ساخت اما با انتخاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای(مدظله) به عنوان سومین رهبر نظام امت اسلامی را می توان به عنوان یک حرکت هوشمندانه، مدبرانه و تاریخی شورای مجلس خبرگان رهبری در قرن ها از آن یاد خواهند برد و آغاز بیداری تمدن نوین اسلامی و قیام عاشورایی تمام ملل آزادی خواه در مقابل ظلم و ستم خواهد شد.

رحیمی محمودآبادی در باب خسارت های وارده به واحد های مسکونی و تجاری در شهر کرج اظهار داشت: متاسفانه تا کنون ۱۰۱۰ واحد مسکونی و تجاری در حملات هوایی در جنگ تحمیلی سوم به شهر کرج وارد شده که از شامل تخریب جزئی دیوار، پنجره و شیشه تا تخریب کامل صورت گرفته است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج افزود: تاکنون ۳۰ خانواده که منازل مسکونی آنها تخریب شده و غیر قابل سکونت هست توسط مدیریت شهری رهن منزل جهت اسکان و یا کمک هزینه ۵میلیارد صورت گرفته است و شورای اسلامی شهر کرج تمام عزم خود را در خصوص تمهیدات لازم جهت کمک به شهروندان محترم کرج جذب نموده تا با اتحاد و وحدت ملی در مقابل جنایت کاران و کودک آزاران جزیره اپیستین بایست.

کد خبر: ۳۹۹٬۴۰۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha