۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۵
بزرگ‌ترین جزیره ایران آغوش به روی حدود ۱۷ هزار مسافر گشود

بزرگ‌ترین جزیره ایران آغوش به روی حدود ۱۷ هزار مسافر گشود

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه قشم از آغوش گشودن بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج فارس به روی ۱۶ هزار و ۶۹۴ مسافر نوروزی خبر داد.

به گزارش بازار، غلامرضا کریم آقایی، مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه قشم در گفتگویی اظهار کرد: این تعداد مهمان نوروزی قشم از روز دوشنبه (۲۵ اسفند) تا پایان روز دوشنبه (سوم فروردین ۱۴۰۵) از طریق مبادی ورودی بنادر شهید ذاکری و پُل با استفاده از شناورهای تندرو و لندینگ کرافت ویژه حمل خودروهای شخصی، سواری، اتوبوس و سنگین به سرزمین عجایب هفتگانه خلیج فارس سفر کرده‌اند.

وی ادامه داد: در این مدت بندر مسافری شهید ذاکری با پذیرش سه هزار و ۱۸۸ گردشگر و بندر پُل با پذیرش ۱۳ هزار و ۵۰۶ مسافر نوروزی و گردشگر فصل بهار پذیرایی این تعداد از هموطنان علاقه‌مند به آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری بزرگ‌ترین جزیره ایران بوده‌اند.

مدیر عامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه قشم توضیح داد: همچنین در این ایام چهار هزار و ۶۲۶ خودرو از طریق بندر پُل وارد این جزیره شده و پنج هزار و ۵۹۶ خودرو از طریق بندر لافت از آن خارج شده‌اند.

کریم آقایی اضافه کرد: در پی حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به استان هرمزگان و بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج فارس سازمان منطقه آزاد قشم با همکاری اداره بنادر و دریانوردی برای رفاه حال مسافران اقدام به برقراری چهار نوبت تردد دریایی در ساعت‌های ۰۷:۰۰، ۱۰:۰۰، ۱۲:۰۰ و ۱۵:۰۰ در مسیر قشم به بندرعباس و بلعکس کرده است.

وی گفت: همچنین طبق برنامه‌ریزی های انجام شده در این ایام ساعت حرکت شناورهای درحال تردد بین بنادر پل و لافت از ساعت ۰۶:۰۰ تا ۲۴:۰۰ است و از ساعت ۲۴:۰۰ تا ۰۶:۰۰ صبح تنها یک سرویس در ساعت ۰۳:۰۰ بامداد انجام می‌شود.

کد خبر: ۳۹۹٬۲۴۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha