۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۶
تأمین بیش از ۸۵ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی

تأمین بیش از ۸۵ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی

مدیرعامل برق حرارتی گفت بیش از ۸۵ درصد برق کشور در نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود و بیش از ۷۰ درصد مالکیت این نیروگاه‌ها در اختیار بخش خصوصی است.

به گزارش بازار، مسعود مرادی مدیرعامل برق حرارتی با حضور در نیروگاه شهید منتظرقائم البرز و با قدردانی از تلاش‌های کارکنان این مجموعه در تأمین انرژی مورد نیاز مشترکان اظهار کرد: بیش از ۸۵ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود و بیش از ۷۰ درصد مالکیت این واحدها در اختیار بخش خصوصی قرار دارد.

وی تأکید کرد: در دوران جنگ تحمیلی نیز نیروگاه‌های بخش خصوصی در کنار دولت با حفظ آمادگی واحدهای تولیدی خود و تأمین برق پایدار، در خط مقدم تولید برق کشور حضور داشته‌اند.

مرادی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی این واحدها افزود: نیروگاه‌های حرارتی بدون توقف و تعطیلی برای تأمین رفاه و آسایش هموطنان تلاش می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: فعالان این بخش به مردم اطمینان می‌دهند که با وجود شرایط جنگ تحمیلی علیه کشور، از هیچ تلاشی برای ارائه خدمات و تأمین پایدار برق دریغ نخواهند کرد.

کد خبر: ۳۹۹٬۲۳۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha