۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۶
درخواست کره جنوبی از ایران برای عبور از تنگه هرمز

درخواست کره جنوبی از ایران برای عبور از تنگه هرمز

وزیر خارجه کره جنوبی در تماس تلفنی با وزیر خارجه ایران از کشورمان خواست که کشتی‌های کره‌ای از تنگه هرمز عبور کنند.

به گزارش بازار، چو هیون، وزیر امور خارجه کره جنوبی امروز (دوشنبه) به‌صورت تلفنی با «سید عباس عراقچی» همتای ایرانی خود به‌صورت تلفنی گفتگو کرد.

وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که چو در گفتگو با عراقچی، درخواست کرد که جمهوری اسلامی ایران به شناورهای این کشور در خلیج فارس، اجازه عبور از تنگه هرمز را بدهد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه درباره این تماس تلفنی که برای اولین بار از زمان شروع جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران انجام شده، گفت: «دولت ما در عرصه‌های مختلف با کشورهای مختلف، از جمله ایران، در ارتباط است».

در این بیانیه آمده است: «[چو از عراقچی درخواست کرد] که عبور ایمن کشتی‌های کره جنوبی از تنگه هرمز به منظور ثبات تامین انرژی جهان تضمین شود».

بر اساس گزارش‌ها، هم‌اکنون ۲۶ کشتی کره جنوبی در تنگه هرمز سرگردان هستند و با احتساب خدمه کشتی‌های متعلق به این کشور با پرچم خارجی، تعداد کل ملوانان کره جنوبی به ۱۷۹ نفر می‌رسد.

کد خبر: ۳۹۹٬۰۹۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha