۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
کشف ۱۸۰۰ کیلوگرم تخم‌مرغ احتکار شده در نظرآباد

کشف ۱۸۰۰ کیلوگرم تخم‌مرغ احتکار شده در نظرآباد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از کشف یک‌هزار و ۸۰۰ کیلوگرم تخم‌مرغ احتکار شده در شهرستان نظرآباد خبر داد.

به گزارش بازار، سلیمان رزاقی روز یکشنبه در حاشیه گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی استان البرز اظهار کرد: در بررسی‌های انجام‌شده، انبار تخم‌مرغ احتکار شده در شهرستان نظرآباد شناسایی شد که پس از تشکیل پرونده، اقلام مکشوفه بین مردم با قیمت مصوب توزیع شد.

وی افزود: گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی استان در ۲ شیفت صبح و عصر با مشارکت دستگاه‌هایی نظیر صمت، اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی، دامپزشکی، جهاد کشاورزی و پلیس امنیت اقتصادی در حال انجام است.

رزاقی بیان کرد :همچنین دستور ویژه برای پلمب و نصب پلاکارد صنوف متخلف، به‌ویژه نانوایی‌ها،در این ایام صادر شده و بدون اغماض با متخلفان برخورد می شود.

وی یاداورشد ۲ واحد خبازی در شهرستان فردیس که اقدام به تعطیلی خودسرانه در ایام جنگ نموده بودند، شناسایی شد و ۶۵ کیسه آرد یارانه‌ای این واحدها ، با دستور رئیس اداره تعزیرات حکومتی،و با نظارت اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان شهرستان به نانوایی‌های فعالی که به صورت مستمر در ایام جنگ به پخت نان ادامه داده بودند، تحویل شد.

مدیرکل تعزیرات البرز همچنین از پلمب چهار واحد صنفی نانوایی به علت تکرار تخلف خبر داد.

رزاقی گفت: در بازرسی‌ از یک واحد سوپرمارکت نیز روغن و تخم‌مرغ احتکار شده کشف شد که پس از پلمب واحد، اقلام مکشوفه درمناطق کم‌برخوردار و با نرخ مصوب میان مردم توزیع شدند.

مدیر کل تعزیرات البرز گفت: همچنین در گشتهای مشترک حدود یک تن مرغ، گوشت، ماهی، نان شرکتی، تن ماهی، سوسیس و کالباس، فلافل، کنسروجات تاریخ‌مصرف‌گذشته، سبوس و مواد خوراکی و بهداشتی فاقد مشخصه‌های لازم، با نظر کارشناسان مرکز بهداشت و دامپزشکی جمع آوری و معدوم شد.

کد خبر: ۳۹۷٬۸۷۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha