به گزارش بازار، محمد انصاری روز شنبه اظهار کرد: اکنون با رصدهای میدانی بازار استان البرز مملو از اجناس به ویژه کالاهای اساسی است و هیچ نگرانی وجود ندارد.
وی بیان کرد: با همکاری خوب تولید کنندگان و اصناف استان البرز شاهد پیشی گرفته عرضه از تقاضا هستیم و حتی بخشی از کالاهای مازاد به سایر استان ها انتقال می یابد.
انصاری گفت : واحدهای تولید مواد غذایی استان البرز به صورت شبانه روزی در حال تامین نیازهای کشور و استان هستند.
مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان البرز یادآور شد: طی چند روز گذشته و در جریان جنگ تعدادی از واحدهای صنعتی استان دچار آسیب شده است اما با همت کارگران تولید با شتاب بیشتری در حال انجام است.
وی افزود: اکنون فروشگاههای بزرگ و کوچک استان البرز مملو از کالاهای اساسی است و قیمت اقلامی مانند مرغ ، تخم مرغ و سایر اقلام ثابت یا کاهشی است.
انصاری اظهار کرد: ۷۰۰ فروشگاه زنجیره ای استان البرز به صورت تمام وقت در حال عرضه انواع اجناس و مایحتاج عمومی هستند ضمن آنکه بازار استان تحت رصد دائمی ناظران است.
وی تاکید کرد: در زمینه تولید و توزیع آرد نیز هیچ گونه مشکلی در البرز وجود ندارد.
مدیرکل صمت البرز گفت : بسته های حمایتی برای صیانت از بخش تولید استان دیده شده است.





نظر شما