۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
۱۳ تن دام کشتاری غیرقابل مصرف در کردستان معدوم شد

۱۳ تن دام کشتاری غیرقابل مصرف در کردستان معدوم شد

مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: در جریان بازرسی‌های بهداشتی انجام شده از دام‌های کشتاری، حدود ۱۳ تن غیر قابل مصرف، ضبط و معدوم سازی شد.

به گزارش بازار، کامران زیباکردار روز شنبه اظهار کرد: از نهم تا چهاردهم اسفند ماه، ۶۸۵ راس دام سبک و سنگین به وزن بالغ بر ۷۲.۵ تن و ۴۹۵ هزار و ۶۷۷ قطعه مرغ به وزن هزار و ۱۴۶ تن در سطح کشتارگاه‌های کردستان کشتار شد.

وی افزود: با وجود شدیدترین حملات به شهرهای استان، به منظور تامین سلامت فرآورده‌های دامی مصرفی مردم، در تمام روزهای هفته اخیر، نظارت‌های بهداشتی تداوم داشت.

مدیرکل دامپزشکی کردستان ادامه داد: اکیپ‌های بازرسی دامپزشکی با انجام ۷۸۸ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تحت پوشش، ۱۱۸ کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف را کشف و معدوم کردند.

زیباکردار یادآور شد: در این مدت با توجه به تداوم تولید در کشتارگاه‌های دام و طیور استان، نظارت دقیق بهداشتی بر تولیدات آنها انجام شد.

کد خبر: ۳۹۶٬۶۰۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha