۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
۵۸ نانوایی کشیک در استان اردبیل فعال شد

۵۸ نانوایی کشیک در استان اردبیل فعال شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل از فعالیت ۵۵۸ نانوایی کشیک در استان خبر داد.

به گزارش بازار، ودود ایرانیان روز چهارشنبه اظهار کرد: این سهمیه مازاد به ۵۵۸ واحد نانوایی در استان اختصاص داده شده است که شامل ۵۰۱ واحد سهمیه‌پز و ۵۷ واحد آزادپز می‌باشد.

وی افزود: با افزایش ساعات کاری نانوایی‌ها و اختصاص این سهمیه مازاد، مشکلی در تأمین نان هم‌استانی‌ها وجود نخواهد داشت و توزیع آرد به صورت بدون مشکل ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: این اقدام در راستای تأمین نیاز مردم به نان و جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی در نانوایی‌ها صورت گرفته است.

وی گفت: امیدواریم با این تدابیر، وضعیت توزیع نان در استان بهبود یابد و مردم به راحتی به این کالای اساسی دسترسی داشته باشند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل همچنین از صدور مجوز و آغاز توزیع ۲۲۸ تن شکر سفید بسته‌بندی ویژه تنظیم بازار به مناسبت ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

ایرانیان با تأکید بر اینکه ذخایر کالای اساسی به میزان کافی در استان موجود است، خاطرنشان کرد: هیچ‌گونه نگرانی در خصوص تأمین این کالاها وجود ندارد و توزیع شکر با قیمت مصوب هم‌اکنون در حال انجام است.

وی بیان کرد: این اقدام برای تقویت امنیت غذایی، کنترل بازار و حمایت از مصرف‌کنندگان محسوب می‌شودو خدمات رسانی توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل به مردم ادامه خواهد داشت‌.

کد خبر: ۳۹۶٬۲۲۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha