به گزارش بازار، مسعود پزشکیان روز پنجشنبه در آخرین برنامۀ دومین روز از سفر خود به مازندران (به عنوان بیستمین مقصد سفرهای استانی هیات دولت چهاردهم)، در گفتوگوی تلویزیونی با مردم این استان، با قدردانی از اقدامات و تلاش های انجام شده در راه توسعه مازندران، اظهار کرد: مدیران ما در این استان به ویژه دکتر یونسی رستمی استاندار مازندران تلاشهای بسیاری خوبی داشتند و با وجود همه کسریها و فشارها و دشمنی دشمنان برای اینکه نتوانیم کارها را از پیش ببریم و افزایش تحریمها تلاشهای قابل توجهی داشتند. بسیاری از طرحها که سالها بر زمین مانده بود با درایت و مدیریت عزیزان حل شده و در حال حل است.
وی گفت: برای آینده تصمیماتی گرفته شد و مهمتر از همه سعی کردیم مدیریت را واگذار کنیم تا مدیران استان به مرکز وابسته نباشند. در تهران با مدیران استان و نمایندگان جلسه برگزار میکنیم تا موانع پیش روی فعالیتشان را برداریم.
رئیس جمهور تصریح کرد: در این ۲ روز هم طرحهای خوبی به بهرهبرداری رسید و هم شاهد سرمایهگذاری مناسبی در استان بودیم. طرحهای خوبی به پایان رسیده بود که افتتاح شد.
پزشکیان اضافه کرد: دولت ۳۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار دولتی برای مازندران در نظر گرفته است. ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هم بانکها قرار شد تسهیلات واگذار کنند تا سرمایهگذاران راتتر کارشان را انجام دهند. مهمتر از همه این موارد سرمایهگذاری خود سرمایهگذاران است که حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان قرار است سرمایهگذاری کنند. ضمن اینکه نزدیک به یک میلیارد یورو معادل ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در این استان قرار است صورت بگیرد. این دگرگونی بزرگی است که روند رشد اشتغال را در استان توسعه میدهد. ما هم وظیفه داریم با وزرا در هیئت دولت مشکلات را از راه برداریم.
وی با اشاره به مشکل پسماند در مازندران گفت: ما جلسهای در تهران با مدیران استان های شمالی داشتیم که مهمترین دغدغه همهشان حل این مشکل بود. کارهایی که در مازندران در این زمینه انجام شد بسیار مناسب و چشمگیر است. گامهای بسیار خوبی در این زمینه در مازندران برداشته شده است و شاهد بهرهبرداری از ۲ طرح بزرگ بودیم.




نظر شما