۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
آغاز روند انتقال نیروهای آمریکایی از سوریه به عراق

آغاز روند انتقال نیروهای آمریکایی از سوریه به عراق

منابع خبری گزارش دادند که آمریکا روند انتقال نیروهای خود از سوریه به کردستان عراق را آغاز کرده است.

به گزارش بازار، خبرنگار الجزیره گزارش داد: آمریکا خروج نیروهای خود از سوریه به کردستان عراق را آغاز کرد و نیروهای آن در حال خروج از پایگاه «قسرک» بزرگ‌ترین پایگاه آمریکا در سوریه واقع در ریف حسکه هستند.

اخیرا رسانه‌های سوری گزارش دادند ده‌ها کامیون خالی متعلق به نیروهای ائتلاف بین‌المللی از طریق گذرگاه زمینی الولید در مرز عراق وارد سوریه شده و به سمت پایگاه قسرک حرکت کرده‌اند.

این منابع اعلام کردند این کامیون‌ها برای انتقال باقیمانده نیروهای آمریکایی و تجهیزات موجود اعزام شده‌اند تا مقدمات خروج آن‌ها از سوریه به سمت خاک عراق فراهم شود.

منابع رسانه‌ای همچنین خبر دادند یک کاروان آمریکایی دیگر از مرز عراق وارد شده و به سمت پایگاه قسرک در شمال حسکه حرکت کرده است.

به گفته این منابع، این کاروان شامل ده‌ها کامیون خالی به‌ همراه خودروها و ادوات نظامی بوده است.

منابع مذکور احتمال داده بودند که این تحرکات در چارچوب ترتیبات مقدماتی برای آغاز تخلیه پایگاه آمریکایی در این منطقه و تحویل آن به طرف‌های سوری صورت می‌گیرد.

این در حالی است که نشانه‌های فزاینده‌ای از بازآرایی نیروها و انتقال تجهیزات به خارج از خاک سوریه مشاهده می‌شود.

پیش تر نیز یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد که یگان‌هایی از نیروهای آمریکایی خروج از پایگاه الشدادی در الحسکه واقع در شمال شرقی سوریه را آغاز کرده‌اند.

به گفته این منبع، مقصد این نیروها شهر اربیل عراق است.

همچنین تلویزیون سوریه گزارش داد که نیروهای آمریکایی در پایگاه الشدادی برای خروج کامل طی ساعات آینده آماده می‌شوند و خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه «خراب الجیر» نیز در حال انجام است.

بر اساس این گزارش، این تحرکات آمریکا پس از توافق جامع شبه‌نظامیان موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) با دولت موقت سوریه درباره منطقه شمالی شرقی این کشور، صورت می‌گیرد و بر اساس این توافق نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه وارد دو شهر قامشلی و حسکه شده‌اند.

پیشتر «تام باراک» فرستاده آمریکا به سوریه از پایان ایفای نقش اصلی نیروهای قسد با آنچه «مبارزه با داعش» خواند، خبر داده و گفته بود که دمشق قادر است مأموریت‌های امنیتی را در سایه حکومت مرکزی انجام دهد و به ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم بپیوندد.

وی مدعی شد: آمریکا برای حضور نظامی بلندمدت در سوریه تلاش نمی‌کند بلکه تمرکز آن بر نابودی بقایای داعش و حمایت از آشتی ملی است.

کد خبر: ۳۹۴٬۴۹۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha