۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
آغاز صدور آنی کارت هوشمند سوخت در زاهدان

آغاز صدور آنی کارت هوشمند سوخت در زاهدان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان گفت: کارت هوشمند سوخت کلیه وسایط نقلیه در منطقه زاهدان به‌صورت آنی صادر می‌شود.

به گزارش بازار، مرتضی جلائی‌فر، افزود: با استقرار و راه‌اندازی دستگاه فعال‌سازی کارت هوشمند سوخت، امکان صدور آنی کارت سوخت جدید و المثنی برای متقاضیان فراهم شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان گفت: بر این اساس، مالکان وسایط نقلیه پس از ثبت‌نام در سامانه الکترونیکی fcs.niopdc.ir می‌توانند کارت هوشمند سوخت خود را در مدت زمان کمتر از یک روز دریافت کنند.

جلائی‌فر گفت: با راه‌اندازی این سامانه ملی، فرآیند درخواست کارت هوشمند سوخت به‌صورت کاملاً غیرحضوری انجام می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه به مراکز پلیس +۱۰ نیست. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به درگاه الکترونیکی تعیین‌ شده، درخواست خود را ثبت کرده و در سریع‌ترین زمان ممکن کارت سوخت خود را تحویل بگیرند.

وی افزود: این اقدام در راستای توسعه دولت الکترونیک، کاهش مراجعات حضوری به مراکز ارائه خدمات، صرفه‌جویی در زمان شهروندان و تسهیل فرآیند دریافت کارت سوخت انجام شده و گامی مؤثر در جهت بومی‌سازی خدمات و افزایش خودکفایی در ارائه خدمات الکترونیکی در سطح کشور به شمار می‌رود.

جلائی‌فر تأکید کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فنی و زیرساختی داخلی، تلاش دارد خدمات مرتبط با کارت هوشمند سوخت را با سرعت، دقت و کیفیت بالاتر در سراسر کشور ارائه دهد.

کد خبر: ۳۹۴٬۴۹۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha