۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
آمادگی هرمزگان برای استقبال از ماه رمضان و نوروز با ذخیره سازی ۸ هزار تن کالای اساسی

آمادگی هرمزگان برای استقبال از ماه رمضان و نوروز با ذخیره سازی ۸ هزار تن کالای اساسی

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: وضعیت ذخایر راهبردی مطلوب است و تمهیدات ویژه با ذخیره سازی هشت هزار تن کالای اساسی پیش‌بینی شده است.

به گزارش بازار، محسن یکتاپور در نشست شورای هماهنگی مدیران سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، با تاکید بر ضرورت مدیریت هوشمندانه و نظارت مستمر بر فرآیند تامین و توزیع اقلام اساسی، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در ماه مبارک رمضان هیچ‌گونه کمبودی در عرضه کالاهای اساسی نخواهیم داشت.

وی با اشاره به موقعیت خاص هرمزگان به‌عنوان یکی از مقاصد اصلی سفرهای نوروزی، بیان کرد: باتوجه به حجم بالای ورود مسافران در ایام نوروز، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای تامین مایحتاج مردم و مهمانان نوروزی در دستور کار قرار گرفته تا آرامش بازار حفظ شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان همچنین مدیران شهرستانی را به نظارت میدانی دقیق بر زنجیره تولید، تامین و عرضه مکلف کرد و گفت: نظارت مستمر بر تامین نهاده‌های تولید، اقلام اساسی کشاورزی و روند جوجه‌ریزی متناسب با نیاز استان، نقش مهمی در جلوگیری از بروز اختلال در چرخه تامین دارد.

یکتاپور با ابراز رضایت از فعالیت اتاق اصناف کشاورزی استان، بر لزوم مشارکت فعال‌تر اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی تأکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت تشکل‌ها می‌تواند به تعامل مؤثرتر، حمایت از تولید و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی منجر شود.

کد خبر: ۳۹۳٬۹۱۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha