۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
واردکنندگان کالای اساسی تا شب عید به پول خود می‌رسند

واردکنندگان کالای اساسی تا شب عید به پول خود می‌رسند

بعد از ماه‌ها انتطار واردکنندگان کالاهای اساسی برای دریافت طلب خود از دولت، حالا یک مسئول بانک مرکزی می‌گوید که بدهی آن‌ها تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود.

به گزارش بازار، مدیر اداره تخصیص ارز بانک مرکزی حسین تاجیک امروز سه شنبه گفت که مجموع بدهی دولت به واردکنندگان کالاهای اساسی ۴ میلیارد یورو است و انتظار می‌رود این موضوع تا «یک ماه آینده و قبل از پایان سال» تعیین تکلیف شود.

این رقم بیش از یک سوم کل ارزی است که سالانه برای واردات نهاده و کالاهای اساسی مورد نیاز است.

چند وقت پیش معاون اول رئیس جمهور محمدرضا عارف با بیان اینکه یک میلیارد دلار از بدهی واردکنندگان کالای اساسی پرداخت شده و مابقی آن نیز پرداخت می‌شود، گفت که «بعضی وقتها دولت دیر می‌کند، اما مال مردم خور نیست.»

در حال حاضر برخی از واردکنندگان کالاهای اساسی در مقابل بدهی خود، از دولت نفت گرفته‌اند.

همچنین سازمان برنامه و بودجه نیز قصد دارد به زودی دستورالعمل تهاتر نفت و کالای اساسی را در هیئت وزیران تصویب کند که با این کار واردکنندگان کالای اساسی به جای ارز، نفت از دولت می‌گیرند.

کد خبر: ۳۹۳٬۶۳۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha