۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
واگذاری سهام های تودلی سایپا به زودی اعلام می شود

واگذاری سهام های تودلی سایپا به زودی اعلام می شود

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: واگذاری سهام های تودلی سایپا فرایند قانونی را طی می کند و به زودی اعلام می شود.

به گزارش بازار، فرشاد مقیمی امروز در آیین طرح ملی نوسازی ناوگان تاکسی های فرسوده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قیمت گذاری سهام شرکت های وابسته به سایپا انجام و ارزش گذاری صورت گرفته است؛ هفته گذشته نیز این اطلاعات در بورس بارگذاری شد و به زودی پس از طی روال قانونی، تعیین تکلیف می شود.

وی با اشاره به روز رسانی گواهی های اسقاط خودرو گفت: جلسه های مختلفی در این زمینه برگزار شده و اقدامات نهایی صورت گرفته است.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران عنوان کرد: در آینده گواهی های اسقاط متناسب با قیمت روز خودروها اعلام می شود.

به گفته وی، بر اساس آمارهای ثبت‌شده در سامانه‌ها، فرآیند اسقاط حدود ۱۹۰ هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو در کشور صورت گرفته است.

کد خبر: ۳۹۳٬۲۱۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha