۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
اظهارات مهم لاریجانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا | تاریخ بعدی مذاکرات چه زمانی است؟

اظهارات مهم لاریجانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا | تاریخ بعدی مذاکرات چه زمانی است؟

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: سفرش به مسقط در چارچوب روابط تاریخی قوی بین ایران و عمان انجام شده است.

به گزارش بازار، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره سفرش به عمان گفت این سفر شامل بحث در مورد انتظارات ایران برای افزایش روابط تجاری و همکاری‌های توسعه‌ای بین دو کشور و همچنین مشورت و رایزنی در مورد مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی بود.

لاریجانی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی العالم افزود: در مورد همه این موارد با سلطان عمان و ارتشبد سلطان بن محمد النعمانی گفت‌وگو کردم و این مذاکرات بسیار پربار بود و نویدبخش و ادامه آنها در آینده است.

وی خاطرنشان کرد: مذاکرات با آمریکا نسبتا خوب بود و به نظر می‌رسید که آنها می‌خواهند این مذاکرات را به سمت راه‌حل پیش ببرند، اما هنوز نمی‌توان در مورد یک جلسه قضاوت کاملی داشت و باید ادامه آن را پیگیری کنیم.

لاریجانی تاکید کرد: تاریخ دور بعدی مذاکرات در حال بررسی است و در آینده اعلام خواهد شد.

علی لاریجانی صبح سه‌شنبه وارد مسقط شد و با مقامات این کشور از جمله سلطان و وزیر خارجه عمان دیدار و رایزنی کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پس از رایزنی‌ها در مسقط عازم دوحه پایتخت قطر شد.

کد خبر: ۳۹۲٬۶۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha