۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
پاریس: اروپا به هر شکلی در مذاکرات عراقچی و ویتکاف شرکت می‌کند

پاریس: اروپا به هر شکلی در مذاکرات عراقچی و ویتکاف شرکت می‌کند

وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به موضوع دیدار احتمالی وزیر خارجه ایران و فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا در استانبول گفت: اروپا نیز «به هر نحوی» در این بحث‌ها «شرکت» خواهد کرد.

به گزارش بازار، «ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به موضوع دیدار احتمالی رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران و فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا که گفته می‌شود جمعه هفته جاری در استانبول ترکیه برگزار می‌شود، گفت: اروپا نیز «به هر نحوی» در این بحث‌ها «شرکت» خواهد کرد.

روزنامه «لو فیگارو» فرانسه به نقل از مصاحبه رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه با شبکه «فرانس ۲»، نوشت: بارو بار دیگر تاکید کرد که «فرانسه، بریتانیا و آلمان در ۱۰ سال گذشته در خط مقدم مذاکرات با ایران بوده‌اند. در هر صورت، اگر حکومت (ایران) در زمان مناسب موضع خود را به طور اساسی تغییر دهد و مساله لغو تحریم‌ها یا ممنوعیت‌ها مطرح شود، باید از طریق اروپا این کار را انجام دهد.»

وزیر امور خارجه فرانسه افزود: ما با کشورهایی که بین ایالات متحده و ایران میانجیگری می‌کنند، در تماس نزدیک هستیم و از آنها در این تلاش حمایت می‌کنیم.

وی در این مصاحبه پیش‌شرط‌های اجرایی در داخل ایران به ویژه در مواجه دولت با معترضان، مطرح کرد که از آن جمله برقراری مجدد ارتباطات است.

وزیر امور خارجه فرانسه افزود: به دنبال این امر، باید «به مسائل مربوط به سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌ها» و آنچه که بارو آن را «حمایت از سازمان‌های تروریستی در منطقه» نامید، رسیدگی شود.

تارنمای آکسیوس روز گذشته (دوشنبه) به نقل از دو منبع آگاه، ادعا کرد: انتظار می‌رود استیو ویتکاف فرستاده کاخ سفید و سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران، روز جمعه در استانبول برای بحث در مورد توافق هسته‌ای احتمالی دیدار کنند.

کد خبر: ۳۹۱٬۳۵۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha