برکناری مقام دولتی به علت «اظهارات غیرمسئولانه» درباره اینترنت

برکناری مقام دولتی به علت «اظهارات غیرمسئولانه» درباره اینترنت

حسین افشین معاون علمی رئیس‌جمهور، حسین رفیعیان معاون ستاد اقتصاد دیجیتال خود را به‌علت آنچه «اظهارات غیرمسئولانه» خوانده است از سمت خود عزل کرد.

به گزارش بازار، رفیعیان ساعاتی قبل از برکناری در گفتگویی با اشاره به درخواست کسب‌وکارهای دیجیتال برای دسترسی به اینترنت بین‌الملل، ابراز امیدواری کرده بود دسترسی این شرکت‌ها طی یکی دو روز آینده برقرار شود.

معاونت علمی در اطلاعیه رسمی خود تأکید کرد این اظهارات «غیرمسئولانه» بوده و مبتنی بر برداشت‌های شخصی فرد معزول است و هیچ‌گونه مصوبه، برنامه یا گردش کاری برای اجرای آن در این معاونت وجود نداشته و ندارد. همچنین تصریح شد که رویکرد این نهاد، حمایت از مردم و فعالان اقتصادی است و با هرگونه سیاست منجر به شکل‌گیری «اینترنت طبقاتی» مخالفت اصولی دارد.

این واکنش افشین نسبت به «اظهارنظر غیرمسئولانه» معاون خود در حالی است که خود وی نیز دوشنبه ۲۹ دی‌ماه در نشستی خبری اعلام کرده بود: «اینترنت تا پایان هفته وصل می‌شود» اما در زمان وعده داده‌شده توسط وی اینترنت متصل نشد.

کد خبر: ۳۹۰٬۰۱۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha