۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
آغاز پروژه مسکن شهید اسرافیلی ارومیه پس از ۱۴ سال وقفه

آغاز پروژه مسکن شهید اسرافیلی ارومیه پس از ۱۴ سال وقفه

مدیرکل راه وشهرسازی آذربایجان غربی گفت: ۲۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح مسکونی – تجاری شهید اسرافیلی ارومیه سرمایه گذاری شده است.

به گزارش بازار، پیمان آرامون سه شنبه ۳۰ دی در بازدید از روند اجرایی پروژه شهید اسرافیلی ارومیه با اشاره به اینکه طرح شهید اسرافیلی بیش از ۱۴ سال بلاتکلیف بوده است، اظهار کرد: این طرح در زمینی به مساحت ۲.۳ هکتار در دست اجراست.

وی ادامه داد: زیربنای کلی پروژه ۸۴ هزار و ۵۴۶ مترمربع بوده و ۶ بلوک مسکونی و تجاری در این طرح اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: اجرای این طرح با دستور و مساعدت مقام عالی وزارت و همچنین پیگیری‌های استاندار بعد از ۱۴ سال دوباره آغاز شده است.

آرامون تاکید کرد: مدت اجرای طرح سه ساله بوده و با اجرای آن روند واگذاری واحدهای مسکونی به متقاضیان انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: تسریع عملیات اجرایی، طرح‌های مسکن با هدف تمرکز بر تکمیل و واگذاری سریع واحدها پیگیری می‌شود چرا که شتاب‌گیری این طرح ملی نویدبخش تحقق وعده‌های مسکنی برای اقشار کم‌درآمد است.

کد خبر: ۳۸۸٬۷۲۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha