۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۵
وام مسکن روستایی ۵۰۰ میلیون تومان می‌شود

وام مسکن روستایی ۵۰۰ میلیون تومان می‌شود

معاون مسکن و عمران بنیاد مسکن گفت: افزایش میزان وام مسکن روستایی به ۵۰۰ میلیون تومان در کمیسیون تخصصی به تصویب رسیده که طی چند روز آینده در هیئت دولت هم بررسی خواهد شد.

به گزارش بازار، حمیدرضا سهرابی معاون مسکن و عمران بنیاد مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:در جهت تسهیل نوسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی و واحدهای مسکونی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر پیشنهاد پرداخت تسهیلات به ۵۰۰ تومان داده شد که در کمیسیون تخصصی به تصویب رسیده و طی هفته آینده هم در هیئت وزیران مطرح خواهد شد.

وی افزود: سهمیه‌ای که‌ در این دوره برای نوسازی واحدهای مسکن روستایی در نظر گرفته شده ۲۲۰ هزار واحد است که‌ با تصویب این مبلغ طی دو هفته آینده در هیئت دولت روند پرداختی آن آغاز خواهد شد.

او افزود:پیش از این سهمیه پرداخت تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان بوده که در این دوره پیشنهاد افزایش مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان داده شد.

کد خبر: ۳۸۸٬۷۰۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha