۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
طوفان در راه دریای عمان|  هشدار هواشناسی برای دریانوردان جنوب شرق کشور

طوفان در راه دریای عمان| هشدار هواشناسی برای دریانوردان جنوب شرق کشور

اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان به‌دلیل افزایش شدید سرعت باد و ارتفاع موج در دریای عمان از سه‌شنبه تا پنجشنبه این هفته (۳۰ دی تا ۲ بهمن) هشدار سطح نارنجی دریایی صادر کرد.

به گزارش بازار، اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان روز دوشنبه اعلام کرد: از اواخر وقت روز سه‌شنبه (۳۰ دی) تا پایان وقت پنجشنبه (۲ بهمن) شرایط جوی در دریای عمان نامساعد خواهد بود.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، بیشینه سرعت وزش باد در این مدت به ۲۶ تا ۳۶ نات خواهد رسید و ارتفاع موج نیز ۲ تا ۳ متر افزایش می‌یابد.

در گزارش اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان به فعالان و کاربران دریایی توصیه شده است به‌منظور حفظ ایمنی از شنا، تفریح دریایی، فعالیت‌های شیلاتی و هرگونه تردد دریایی به‌ویژه با شناورهای سبک و نیمه‌سنگین، خودداری کنند.

همچنین از فعالان دریایی خواسته شده است تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی را در این روزها در دستور کار قرار دهند.

کد خبر: ۳۸۸٬۵۴۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha