۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
۱۵۱ کیلومتر شبکه گاز در استان کرمانشاه اجرا شد

۱۵۱ کیلومتر شبکه گاز در استان کرمانشاه اجرا شد

مدیرعامل شرکت گاز کرمانشاه با اعلام اینکه، ۱۵۱ کیلومتر شبکه‌گذاری در استان انجام شد، گفت: از این میزان، ۲۴ کیلومتر در بخش شهری و ۱۲۷ کیلومتر در بخش روستایی انجام شده است.

به گزارش بازار، ناصر حسینی روز یکشنبه به ایرنا افزود: این میزان از شبکه‌گذاری، منجر به نصب ۲ هزار و ۹۵۵ علمک و جذب ۱۳ هزار و ۲۷۰ مشترک جدید در استان کرمانشاه شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه اضافه کرد: از ابتدای شروع فرآیند گازرسانی به استان کرمانشاه تاکنون، میزان شبکه‌گذاری در مجموع ۱۲ هزار و ۷۹۵ کیلومتر بوده که سه هزار و ۸۴۵ کیلومتر آن برای گازرسانی به مناطق شهری و هشت هزار و ۹۵۰ کیلومتر آن برای گازدار شدن مناطق روستایی انجام شده است.

وی در ادامه گفت: اکنون گازرسانی به ۶۳ روستا در دست مطالعه است و گازرسانی به ۲۰ روستا در دست پیمان‌سپاری است و پروژه گازرسانی به ۲۰ روستا نیز در دست اجراست و تلاش‌ می‌کنیم در آینده نزدیک مجوز گازرسانی به سایر روستاهای فاقد قابلیت گازرسانی استان نیز اخذ شود.

حسینی با اشاره به تلاش‌های و خدمات شبانه‌روزی کارکنان شرکت گاز، از مردم خواست با مصرف ایمن و بهینه گاز، یاری‌گر شرکت ملی گاز برای عبور از فصل سرد باشند.

کد خبر: ۳۸۸٬۳۷۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha