۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
اجرای طرح پرورش ماهی‌های گرمابی در سیریک هرمزگان

اجرای طرح پرورش ماهی‌های گرمابی در سیریک هرمزگان

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید هرمزگان گفت: تفاهم‌نامه کشت قراردادی ۲ طرح کشاورزی و شیلاتی، به ارزش ۷۰۰ میلیارد ریال در شهرستان‌های سیریک و میناب با تولید سالیانه ۲۵۰ تن منعقد شد.

به گزارش بازار، مهدی خورگویی روز چهارشنبه با اشاره به اینکه هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، رونق اقتصادی بوده است، افزود: طرح پرورش ماهی‌ گرمابی در سیریک و کشت بادام زمینی در بخش هشت‌بندی میناب، هر کدام با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد ریال است.

وی اظهار کرد: ۱۲۰ نفر به‌طور مستقیم و ۱۷۰ نفر به‌طور غیرمستقیم با بهره‌برداری از طرح‌های یاد شده، مشغول به کار خواهند شد.

سرمایه‌گذار پرورش ماهی گرمابی در شهرستان سیریک نیز در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی این طرح‌ها، بیان کرد: طی ۲ ماه آینده ۳۰ حوضچه پرورش ماهی در اجرای این طرح به بهره‌برداری می‌رسد.

احمد زائری با اشاره به اینکه بهره‌برداری از این طرح سالیانه یک میلیارد دلار ارزآوری به‌وجود می‌آورد، خاطرنشان کرد: اجرای طرح پرورش ماهی گرمابی در شهرستان سیریک، زمینه اشتغال ۵۰ نفر را فراهم می‌کند.

کد خبر: ۳۸۷٬۸۸۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha