۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
۱۹۰ واحد صنعتی آذربایجان شرقی ظرفیت خود را توسعه دادند

۱۹۰ واحد صنعتی آذربایجان شرقی ظرفیت خود را توسعه دادند

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اعلام کرد: امسال تاکنون ۱۹۰ واحد صنعتی این استان واحدهای خود را توسعه داده طوری که افزایش ظرفیت یا افزایش تولید داشته اند.

به گزارش بازار، صابر پرنیان روز سه شنبه اظهار کرد: برای طرح های توسعه این واحدهای صنعتی در آذربایجان شرقی ۱۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است، البته امسال اجرای این نوع طرح ها در استان ادامه دارد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی ادامه داد: امسال تاکنون با اجرای طرح های توسعه واحدهای صنعتی آذربایجان شرقی برای هفت هزار نفر در استان اشتغال ایجاد شده است.

وی همچنین گفت: امسال دولت دکتر پزشکیان ۷۰۰ هزار میلیارد ریال بسته حمایتی برای واحدهای کوچک و متوسط پیش بینی کرده و تخصیص از این اعتبار برای هر استان بر اساس طرح های ارایه شده، درخواست ها و ظرفیت های آنان خواهد بود و این بسته نیز ظرفیت دیگری برای توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی در آذربایجان شرقی و سایر استان ها است.

کد خبر: ۳۸۷٬۷۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha