۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
ساخت‌وساز غیرمجاز در ۶ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی ساری تخریب شد

ساخت‌وساز غیرمجاز در ۶ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی ساری تخریب شد

مدیر جهاد کشاورزی ساری از قلع و قمع ۶ هزار متر مربع ساخت و ساز غیرمجاز در عرصه‌های کشاورزی مرکز مازندران خبر داد.

به گزارش بازار، سید اسماعیل علوی روز سه‌شنبه در نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری اظهار کرد: در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز، یک بنای غیرمجاز به مساحت ۲۰۰ متر مربع و یک فقره اراضی کشاورزی به مساحت پنج هزار و ۸۰۰ هزار متر مربع در حوزه فعالیت مرکز جهادکشاورزی سمسکنده، طبق رای قطعی قضایی قلع و قمع شد.

وی افزود: هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی بدون اغماض و فوری قلع و قمع خواهد شد و متخلفان به شدت تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از شهروندان و کشاورزان خواست تا ضمن رعایت قانون، موارد تخلف را سریعاً گزارش دهند تا از تضییع حقوق قانونی کشاورزان جلوگیری شود.

وی گفت: این اقدامات مطابق تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی اجرا شد و نشان‌دهنده اراده جدی دستگاه‌های ذی‌ربط در جلوگیری از تصرف غیرقانونی و تغییر کاربری اراضی کشاورزی است.

علوی تصریح کرد: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اجرای سریع و دقیق این احکام قضایی، پیام روشنی به متخلفان احتمالی ارسال کرده است: حفاظت از منابع ملی و اراضی کشاورزی در اولویت اصلی قرار دارد.

وی اعلام کرد: که نظارت‌های میدانی و حقوقی بر تمامی اراضی کشاورزی ادامه دارد و از شهروندان درخواست می‌شود با مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز، موضوع را به مراکز جهاد کشاورزی گزارش دهند.

رئیس اداره جهاد کشاورزی ساری ادامه داد: این اقدامات در راستای حفظ امنیت غذایی، حمایت از کشاورزان قانونی و صیانت از سرمایه‌های ملی، نمونه‌ای از اجرای دقیق قوانین کشاورزی و مقابله با تغییرات غیرمجاز اراضی است.

کد خبر: ۳۸۷٬۶۹۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha